Streszczenie w języku angielskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 27, 18 (1993), strony 247-255 ; tyt. równoległy: Possibilities of reducing the costs of producing chicken broilers
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 27, 18 (1993)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
27 paź 2025
11 cze 2021
92
120
https://www.dlibra.umcs.lublin.pl/publication/43176
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Popiołek, W. Możliwości obniżenia kosztów produkcji brojlerów kurzych | 27 paź 2025 |
Popiołek, Wanda. Orłowski, Ryszard (1927- ). Redaktor sekcji
Popiołek, Wanda.
Popiołek, Wanda. Orłowski, Ryszard (1927- ). Redaktor sekcji
Austen, Agata. Kremmydas, Evangelos. Szczepanik, Marta. Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Grabowiecki, Józef Marek (19..-2020).
Hławacz-Pajdowska, Elżbieta. Mykowska, Zofia.
Zygmunt-Stelmasiak, Barbara.