Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina. Vol. 59, N2 (2004)
artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina. Vol. 59, N2, 162 (2004), strony 354-356 ; tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D ; Bibliografia na stronie 356.
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna (Lublin)
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina. Vol. 59, N2 (2004)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
14 kwi 2022
14 kwi 2022
49
https://www.dlibra.umcs.lublin.pl/publication/48017
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Krzyszycha R., Bielak J., Food, pathogens as the most common cause of bacterial food poisoning | 14 kwi 2022 |
Krzyszycha, Renata. Bielak, Janusz (medycyna). Bielak, Janusz (medycyna).
Krzyszycha, Renata. Bielak, Janusz (medycyna). Bielak, Janusz (medycyna).
Krzyszycha, Renata. Bielak, Janusz (medycyna). Bielak, Janusz (medycyna).
Krzyszycha, Renata. Bielak, Janusz (medycyna). Szponar, Bogdan. Majdan, Maria. Redaktor sekcji