Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronie 315. ; Streszczenie w języku angielskim, rosyjskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 34, 40 (1979), strony 311-316 ; tytuł równoległy: Sravnitelʹnyj analiz belkov pšenicy, rži i dvuh sortov tritikale T275 i T294. 3, Soderžanie triptofana i tirozina v gliadinah i glûteninah, a takže N-konečnye aminokisloty gliadinovoj frakcii ; tytuł równoległy: A Comparative analysis of the proteins of wheat, rye and two kinds of triticale T275 and T294. 3, Content of tryptophan and tyrosine in gliadines and glutenines and N-end amino acids of gliadine fraction
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 34, 40 (1979), strony 311-316
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
27 paź 2021
13 paź 2021
70
https://www.dlibra.umcs.lublin.pl/publication/44709