Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronach 336-337. ; Streszczenie w języku angielskim, rosyjskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 21, 37 (1966), strony 329-338 ; tytuł równoległy: Examinations of the nutritional and caloric value of student dinners
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 21, 37 (1966), strony 329-338
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
13 paź 2021
29 wrz 2021
52
https://www.dlibra.umcs.lublin.pl/publication/44328
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Buliński R., Głowniak K., Badania nad wartością odżywczą i kaloryczną obiadów studenckich | 13 paź 2021 |
Głowniak, Kazimierz. Gawron, Antoni. Kwietniewska, Barbara. Gawron, Antoni. Kwietniewska, Barbara.
Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji